Home  |  Nieuws  |  Portfolio  |  Profiel  |  Contact

 

Theatermakers over de Vlakke Vloer

(promofilms, 2010)
Orphic Film heeft voor Theater De Vest in Alkmaar een zestal promofilms opgeleverd over de ‘Vlakke Vloer’. Vlakke vloer is de vakterm voor de kleine theaterzaal. Door de vlakke vloer (het ontbreken van een ‘podium’) is het intiem, kleinschalig en kun je de theaterspelers zien (en voelen) zweten. Met een eigen dynamiek en een broedplaats voor jong talent.

Een aantal theatermakers is daarom bezocht voor een video-interview over hun nieuwe werk en hun ervaringen met vlakke vloer-theaterproducties. Dit heeft vijf boeiende vertellingen opgeleverd t.b.v. de voorstellingsinformatie op de website van het theater. Vanuit deze vijf interviews is tevens een samenvattende promoclip gemaakt. Deze clip staat tijdens de ‘Maand van de Vlakke Vloer’ (maart 2010) op de homepage van Theater De Vest (zie bovenstaande afbeelding).

Bekijk hieronder de samenvattende promoclip. Op deze Youtube-pagina vindt u de vijf achterliggende interviews, met de theatermakers/-groepen Orkater, anoukvandijkdc, Golden Palace, Jakop Ahlbom en mugmetdegoudentand. 
 

 

> Home  > Portfolio  > Theatermakers over de Vlakke Vloer